Historia jonë

Një restorant i ushqimit të shpejtë, i njohur gjithashtu si një restorant me shërbim të shpejtë (QSR) brenda industrisë, është një lloj specifik i restorantit që shërben kuzhinë të ushqimit të shpejtë dhe ka shërbim minimal të tryezës. Ushqimi që shërbehet në restorante të ushqimit të shpejtë është zakonisht pjesë e një "diete të ëmbël me mish", e ofruar nga një menu e kufizuar, e gatuar me shumicë paraprakisht dhe e mbajtur e nxehtë, e përfunduar dhe e paketuar për porosi, dhe zakonisht e disponueshme për tu marrë, megjithëse ulja mund të të sigurohet.

Shko në MENU