Fresh MIX Pije të freskëta €2.50

Bashkimi i copëzave të limonit dhe portokallit me një shije të pazavendësueshme

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë