Omlet OTRO Mengjesi €3.00

Omlet i shtepis i cili permban pershut, suxhuk dhe perime

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë