Speca ne furre Speca djegs & padjegs ne furre me xhiz dhe salce €1.80

Speca djegs & padjegs ne furre me xhiz dhe salce

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë