Trileqe Qumesht, Karamel €1.30

Tani për tani, festoni sytë tuaj dhe kontrolloni pikat tuaja, pasi ne zbulojmë disa nga ushqimet më të mira në botë që mund t'ju ndihmojnë të bëni plane udhëtimi:

Shpërndaje

Alergjenët

  • Vezë
  • Qumësht
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë