Panini te mbushura Mëngjesi €2.50

Panini te mbushura me boloneze dhe kashkavall

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë