Senduiç me copa bifteku Senduiç €3.00

Biftek, Sallat, kashkavall dhe pomfritë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë