Rolad me vezë Omletet €2.80

Sallat e gjelber, domate, tranguj, kepurdha dhe lëng shpije

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë