Cheesecake Limon, Fruta Mali €1.20

Embëlsire me shum shije dhe kualitet.

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë