Ekler Veze çokollatë €0.60

Embëlsirë me krem dhe çokollatë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Vezë
  • Qumësht
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë