Mëngjes Energjie Mëngjesi €3.00

Vezë të skuqura në tost, proshuto të viçit të pjekur në skarë ose gjeldeti i pjekur, patatet e pjekura, Kroasant, lëng portokalli të freskët dhe zgjedhja juaj e kafes apo çajeve klasike

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë