vezë të fërguara & brusketa Mëngjesi €2.00

Vezë të fërguara, brusketa, domate dhe rrukolla me qepë e djathë parmezan

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë