KROASANT ME GJEL DETI Mëngjesi €2.70

Kroasant me përshute gjel deti shërbehet me lëng të freskët portokalli dhe zgjedhjen tuaj të kafes apo çajeve klasike

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë