FRENCH TOAST Ëmbëlsirat €3.00

Bukën e skuqur e zhytur në vezë të mbushur me përziere te frutave te malit dhe një shije akullore

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë