biftek mëngjesi Mëngjesi €4.00

Vezë të skuqura, biftek viçi, patate të pjekura dhe domate të pjekura në skarë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë