SALLATA CIOCCOLATITALIANI Mëngjesi €1.90

Perime të përziera, marulle, domate qershi, arra, copeza portokalli dhe copeza me çokollatë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë