FILETTO DI MANZO Mëngjesi €7.00

File viçi i pjekur, shërbehet me kërpudha, patate të skuqura shtëpiake dhe karrota të freskëta

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë