PIADINA IMPERIALE Mëngjesi €2.50

gjoks pule të pjekur në skarë, përshutë viçi, djathë i shkrirë, sallatë jeshile dhe majonezë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë