PANINO CON TONNO Mëngjesi €3.50

Djathë i shkrirë, ton, qepë të kuqe, domate të freskët dhe salcë pesto

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë