PANINO CON TACCHINO Mëngjesi €2.90

Djathë i shkrirë, proshutë gjeldeti, marule, domate të freskëta, ullinj të zi dhe rigon

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë