CHEESECAKE ME ÇOKOLLADË TË SHKRIRË Ëmbëlsirat €3.00

E servuar me zgjedhjen tuaj të çokolladës së errët, çokolladës së qumështit dhe të bardhë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë