ÇOKO LAJTHI Ëmbëlsirat €2.50

Tortë me kek kakao me shtresa çokollade, dekoruar me çokolladë dhe copëza çokollade qumështi me kikirikë të kripur

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë