TORTINO ÇOKOLLADE TË SHKRIRË Ëmbëlsirat €2.50

Servohet me akullore vanilje dhe çokolladë të shkrirë

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë