Pulë në tavë Mish pule, Qumesht, Huder, Djeges €3.50

Nëse mishi juaj i preferuar është mishi i pulës, atëherë ka shumë mundësi për të goditur buzët që të dilni të gjithë dhe të kënaqeni. Këtu janë 29 nga recetat tona më të mira indiane të pulës që mund të provoni në shtëpi.

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Soje
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Peshk
  • Nishestë