SFERA MAGJIKE Ëmbëlsirat €5.00

Një sferë çokollade e errët , që shkrihet në kontakt me një rrjedhë të ngrohtë të çokollatës së shkrirë dhe zbulon një zemër të mbushur me lajthi, gelato dhe Nutella®

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë