CHIEDIMI SE SONO FELICE Ëmbëlsirat €5.00

Një shpërthim me plot shije: gelato krem qumështi me nutella, gelato çokolladë me qumësht, karamel dhe badem

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë