CIOCCOLATITALIANI GELATO Ëmbëlsirat €4.50

Zgjedhja e tre shijeve të gelatos: shërbehet me dy mini kone të mbushura me çokollatë të shkrirë të bardhë dhe të errët (9kupa

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë