CHOCOLATE LOVERS CAPPUCCINO Pije te nxehta €2.30

Cappucino me tre shije të çokolladës së shkrirë: e bardhë, me qumësht dhe e errët

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë