PROVA KOSTUME Ëmbëlsirat €4.50

Kupa gelatos së lehtë : një përzierje me plot vitamina të frutave të freskëta, gelato prej jogurti shtëpiak dhe muesli i freskët

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë