CIOCCOLATO FUSO BIGUSTO Pije te nxehta €1.90

Përzierja e çokolladës së bardhë dhe të qumështit

Shpërndaje

Alergjenët

  • Qumësht
  • Vezë
  • Arra
  • Kikirikë
  • Butakët
  • Gruri
  • Soje
  • Peshk
  • Nishestë